Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en beoordelingen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 200 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen  van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,9 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

8.9

Lees al onze 252 ervaringen:

Bewindvoerder
Score: 4/5
09-04-2018Heijnen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ben nog niet zo heel ver maar de ervaring die ik al heb met Laudius is prima

Stervens begeleiding
Score: 5/5
05-02-2018Leys daisy beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heb er een hele goede ervaring bij en ben als persoon ook wel verandert

medische secretaresse
Score: 4/5
02-02-2018Fatima ElKaddouri beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duidelijk en overzichtelijk

Digita recherche
Score: 5/5
01-02-2018Verhoeven katrien beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Dat je onmiddellijk kom starten vond ik heel leuk.

De cursus is in begrijpbare taal opgesteld, zodat het makkelijk is om te begrijpen en bij te leren

Stress en burn out coach
Score: 4/5
01-02-2018Mortier peggy beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goede cursus alles is goed uitgelegd en is zeker aan te raden voor mensen met teveel stress burn out of coachen.

Basiskennis boekhouden
Score: 5/5
08-10-2017Werner Peeters beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus heeft voor mij het juiste niveau van diepgang. Op de aspecten m.b.t. btw en personeel bijvoorbeeld wordt voldoende ingegaan zonder te overdrijven wat de cursus snel zeer praktisch toepasbaar maakt.

De oefeningen en de huiswerken zijn arbeidsintensief maar zijn de moeite waard omdat ze verder inzicht, maar ook nieuwe stof toevoegen.

Binnenhuisarchitectuur
Score: 5/5
22-08-2017Eline de Baets beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer mooi materiaal, zeer verzorgd opgestelde cursus, vriendelijke en behulpzame docenten

kindercoach
Score: 4/5
08-08-2017heidi swings beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer duidelijke cursus met een mooie indeling . Heel duidelijk geformuleerd en overzichtelijk

Artist manager
Score: 5/5
16-07-2017Dorien Michiels beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leert vlot. Goede ervaring tot hiertoe

kunstgeschiedenis
Score: 3/5
14-07-2017jnbosma beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duidelijk materiaal

ik werk het op mijn eigen tempo door