Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en beoordelingen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 200 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen  van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,9 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

8.9

Lees al onze 305 ervaringen:

Basis psychologie
Score: 5/5
29-09-2020Simons Kim beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vind het interessant

Engels voor beginners
Score: 5/5
28-09-2020Coquilhat Pascale beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Moeilijke cursus voor beginners.

 

Haarknippen
Score: 4/5
18-09-2020Thuis studeren beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Super

Mode maken en ontwerpen
Score: 4/5
26-08-2020De Groote Marleen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Uitleg soms niet heel duidelijk!

fysiotherapie
Score: 5/5
26-08-2020tabita c beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

assistent

Nagelstyiste
Score: 5/5
03-08-2020Carla DJ beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus bevat zeer goeie informatie, alleen jammer dat het deel over de acrylnagels hetzelfde is als de gelnagels.

nagelstylist
Score: 5/5
28-07-2020carine beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

zeer toffe cursus , waar alles goed uitgelegd word en geholpen word

Engels voor beginners
Score: 4/5
11-06-2020Dekimpe Martin beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

mooi uit een gelegd

Kunstgeschiedenis
Score: 3/5
10-06-2020deblauwe marcel beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duur voor wat het is

duits voor beginners
Score: 5/5
10-06-2020Piet Herregods beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

zeer goede opbouw van de cursus. De leesteksten zijn verder ook interessant voor praktische toepassing in de Duitssprekende landen.

Aan de hand van de CD kan je de uitspraak nabootsen en/of corrigeren.

Progressieve aanpak van de grammatica.

Goede feedback van de docente Nicolette Brands op de ingezonden huiswerken