Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en beoordelingen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 200 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen  van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,9 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

8.9

Lees al onze 266 ervaringen:

Praktische wijncursus
Score: 4/5
07-04-2019Wendy Boets beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Over het algemeen ben ik tevreden over de cursus. Ik zoek nu regelmatig ook informatie op via andere bronnen en die bevestigen de inhoud van de cursus. De docent geeft binnen een redelijk termijn respons op mijn taken en/ vragen.

 

Koreaans voor beginners
Score: 5/5
06-04-2019Zohra Mellaerts beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is zeer duidelijk, veel oefeningen.

Creatief schrijven
Score: 5/5
04-04-2019Eva Bisschop beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vind dit een hele goede cursus. Ik heb er inspiratie door gekregen om verhalen te schrijven. Een kinderdroom die uitkomt. De sterkte van de cursus vind ik dat alle aspecten van schrijven aan bod komen, niet enkel romans, maar ook scripts, artikels, reportages, ... Dat heeft me voor deze cursus doen kiezen tegenover andere aanbieders. Ik vond het de meest complete cursus. Ook de huiswerkopdrachten zijn goed, met interessante feedback.

voedingsdeskundige
Score: 3/5
01-02-2019Ann Broothaerts beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

de cursus is degelijk, naar de hedendaagse voedingsdriehoek

 

Dierenverzorging
Score: 5/5
31-01-2019Evi Danssaert beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke cursus

Gezondheidscoach
Score: 4/5
12-12-2018An Van Dingenen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben begonnen met het onderdeel gewichtsconsulent en het is best pittige materie. De vraagstelling om zelfkennis te toetsen is an sich wel helder. De casus in het begin van het hoofdstuk niet altijd zozeer.

Verschillende cursussen
Score: 4/5
11-12-2018Katrien De Cupere beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer goed

Nagelstyling
Score: 5/5
21-11-2018CVE beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Spijtig genoeg houdt de cursus meer in dan oorspronkelijk gedacht en heb ik hierdoor te weinig tijd om deze succesvol af te ronden.

MAAR ik wil toch benadrukken hoe tevreden ik ben over de communicatie (volledig, snel). Alles snel afgehandeld en netjes geannuleerd.

Nagelstyling
Score: 5/5
03-09-2018Jenny De Metsenaere beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

zeer goed omschreven en gemakkelijk te leren

Spaans voor beginners
Score: 4/5
28-08-2018Christel Detollenaere beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ervaar na een paar lessen een zekere nieuwsgierigheid om verder te doen