Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en beoordelingen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 200 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen  van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,9 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

8.8

Lees al onze 298 ervaringen:

Engels voor beginners
Score: 4/5
11-06-2020Dekimpe Martin beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

mooi uit een gelegd

Kunstgeschiedenis
Score: 3/5
10-06-2020deblauwe marcel beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duur voor wat het is

duits voor beginners
Score: 5/5
10-06-2020Piet Herregods beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

zeer goede opbouw van de cursus. De leesteksten zijn verder ook interessant voor praktische toepassing in de Duitssprekende landen.

Aan de hand van de CD kan je de uitspraak nabootsen en/of corrigeren.

Progressieve aanpak van de grammatica.

Goede feedback van de docente Nicolette Brands op de ingezonden huiswerken

Angst- en stressbeheersing
Score: 4/5
29-05-2020Elle beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het cursusmateriaal is erg duidelijk!

Professioneel webdesigner
Score: 4/5
27-05-2020Olivier Stubbe beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ok

Eigen salon starten nagelstyliste
Score: 5/5
27-05-2020Joella weijts beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed

Autotechniek
Score: 4/5
07-05-2020Berben beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer duidelijk

Basiskennis management
Score: 5/5
07-05-2020Sofie M. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus was goed opgebouwd en in een mum van tijd ken je de belangrijkste marketingprinicipes. De docent verbeterde zeer snel het huiswerk en als ik een vraag had, werd daar snel en uitgebreid op geantwoord.

Theologie
Score: 4/5
27-03-2020Inge Adam beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Uitgebreid: maar soms ontbreken er gegevens ( worden aangehaald maar niet verder uitgewerkt ), tot nadenken stimulerend, soms foute zinsconstructies

Communicatie management
Score: 4/5
27-03-2020Philippe Coveliers beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duidelijk en gestructureerd