Laudius reviews / Laudius ervaringen

Niet alleen jij als cursist maar ook wij als organisatie staan open om te leren!

Laudius neemt jouw recensies en beoordelingen uitermate serieus. Jouw feedback helpt ons om als organisatie te groeien en onze cursussen doorlopend te verbeteren.

Via het onafhankelijke platform Feedback Company verzamelt Laudius ervaringen van cursisten. De inmiddels meer dan 200 veelal positieve reviews bevestigen dat Laudius een betrouwbaar en gerenommeerd opleidingsinstituut is dat veel waarde hecht aan de meningen  van haar deelnemers.

Onze cursisten geven ons gemiddeld maar liefst een 8,9 als beoordelingscijfer.

Hier zijn we ontzettend trots op en we zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij Laudius aan het juiste adres bent voor het volgen van een thuisstudie die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.  

Bij Laudius slaag je het slimst!    

8.8

Lees al onze 272 ervaringen:

Gewichtsconsulente
Score: 4/5
20-05-2019Sofie Hellinckx beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vond het goede leerstof, duidelijk. Ik heb er veel uit geleerd, ook dankzij de oefeningen.

Gewichtsconsulente
Score: 4/5
18-05-2019Sofie Hellinckx beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vond het goede leerstof, duidelijk. Ik heb er veel uit geleerd, ook dankzij de oefeningen.

Gewichtsconsulente
Score: 4/5
16-05-2019Sofie Hellinckx beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vond het goede leerstof, duidelijk. Ik heb er veel uit geleerd, ook dankzij de oefeningen.

Duits voor gevorderden
Score: 5/5
15-04-2019Freddy Cys beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Juist wat ik zoek. Verstaanbare uitleg grammatika, actuele teksten, kortom goed opgebouwde cursus

Massage
Score: 1/5
15-04-2019Sabine Eeckhout beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe ben ik heel tevreden

Nagelstyliste
Score: 5/5
15-04-2019Sandra Goris beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Top studie

Praktische wijncursus
Score: 4/5
07-04-2019Wendy Boets beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Over het algemeen ben ik tevreden over de cursus. Ik zoek nu regelmatig ook informatie op via andere bronnen en die bevestigen de inhoud van de cursus. De docent geeft binnen een redelijk termijn respons op mijn taken en/ vragen.

 

Koreaans voor beginners
Score: 5/5
06-04-2019Zohra Mellaerts beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is zeer duidelijk, veel oefeningen.

Creatief schrijven
Score: 5/5
04-04-2019Eva Bisschop beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vind dit een hele goede cursus. Ik heb er inspiratie door gekregen om verhalen te schrijven. Een kinderdroom die uitkomt. De sterkte van de cursus vind ik dat alle aspecten van schrijven aan bod komen, niet enkel romans, maar ook scripts, artikels, reportages, ... Dat heeft me voor deze cursus doen kiezen tegenover andere aanbieders. Ik vond het de meest complete cursus. Ook de huiswerkopdrachten zijn goed, met interessante feedback.

voedingsdeskundige
Score: 3/5
01-02-2019Ann Broothaerts beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

de cursus is degelijk, naar de hedendaagse voedingsdriehoek