Thuisstudies van Laudius

Proefperiode

Bij Laudius krijg je de mogelijkheid om een cursus 14 dagen vrijblijvend te proberen. Tijdens deze proefperiode heb je uitgebreid de tijd om het cursusmateriaal te bestuderen en de moderne online leeromgeving te ontdekken. Dit zorgt ervoor dat je 100% zeker zal zijn van jouw studiekeuze.

Kom je er binnen de proefperiode achter dat de cursus niet voldoet aan jouw verwachtingen, dan mag je de cursus binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos annuleren (bij een digitale cursus). Heb je een cursus met gedrukt cursusmateriaal, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Annuleren is vrij eenvoudig. Stuur een e-mail naar info(at)laudius.be en vermeld hierin dat je jouw cursus wil retourneren. Onze vriendelijke studieadviseurs zullen jouw annulering afhandelen. Heb je een cursus inclusief gedrukt cursusmateriaal, dan kun je het cursusmateriaal retour zenden aan:

Laudius
De Keyserlei 58-60 bus 19
2018 Antwerpen

Heb je een vooruitbetaling gedaan? Na ontvangst van jouw retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.