Erkende kwaliteit

  • Onze opleidingen en diploma’s worden in België breed erkend door bedrijven en overheidsinstanties. We leiden op voor veelgevraagde landelijk erkende diploma’s. Diploma’s die vele deuren voor je zullen openen!
  • Laudius is niet alleen een door de Vlaamse overheid geregistreerd opleider, de kwaliteit van onze organisatie, dienstverlening en opleidingstrajecten wordt ook continue getoetst door een aantal internationaal gerenommeerde kwaliteit certificerende instanties zoals CRKBO, Lloyd’s Register (ISO) en Forum DistancE Learning. Dit betekent dat je bij Laudius altijd verzekerd bent van een cursus van topkwaliteit.
     

Geregistreerd door de Vlaamse Overheid

Laudius is een door de Vlaamse overheid geregistreerd opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (registratienummer DV.O212524). Dit betekent dat Laudius voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die de Vlaamse overheid stelt om voor deze registratie in aanmerking te komen.

ISO 9001:2015 gecertificeerd

O:49:"GridElementsTeam\Gridelements\Backend\LayoutSetup":5:{s:15:"*restrictions";N;s:14:"*layoutSetup";a:10:{s:5:"2cols";a:11:{s:5:"title";s:79:"LLL:EXT:bootstrap_grids/Resources/Private/Language/locallang_db.xlf:2cols.title";s:11:"description";s:85:"

Laudius beschikt tevens over een ISO 9001:2015 certificaat. Dit betekent dat Laudius voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, didactische begeleiding van cursisten en examinering