Erkende kwaliteit

  • We leiden op voor veelgevraagde diploma's. Diploma’s die vele deuren voor je zullen openen!
  • Laudius is niet alleen een door de Vlaamse overheid geregistreerd opleider, de kwaliteit van onze organisatie, dienstverlening en opleidingstrajecten wordt ook continue getoetst door een aantal internationaal gerenommeerde kwaliteit certificerende instanties zoals CRKBO, Lloyd’s Register (ISO) en Forum DistancE Learning. Dit betekent dat je bij Laudius altijd verzekerd bent van een cursus van topkwaliteit.
     

Geregistreerd door de Vlaamse Overheid

Laudius is een door de Vlaamse overheid geregistreerd opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (registratienummer DV.O212524). Dit betekent dat Laudius voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die de Vlaamse overheid stelt om voor deze registratie in aanmerking te komen.

ISO 9001:2015 gecertificeerd

Laudius beschikt tevens over een ISO 9001:2015 certificaat. Dit betekent dat Laudius voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, didactische begeleiding van cursisten en examinering

BeCommerce kwaliteitslabel

Laudius is lid van het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit betekent dat wij grondig zijn nagekeken door een derde audit-partij. Laudius volgt strenge Belgische en Europese wettelijke regels, en gaat nog een stapje verder in het garanderen van jouw vertrouwen. Laudius respecteert de bijkomende regels van de BeCommerce Label Code.