Premiumcard

Bij de meeste cursussen heb je recht op de unieke Laudius Premiumcard (als de kaart op de betreffende cursuspagina staat afgebeeld en je vervolgens kiest voor cursusvariant 3). Benieuwd naar de voordelen en hoe de Premiumcard werkt? Wij leggen jou in 4 duidelijke stappen uit hoe de Premiumcard werkt

Hoe werkt de Premiumcard?

 • Activatie
  De digitale Premiumcard wordt automatisch geactiveerd in jouw persoonlijke digitale leeromgeving, ongeveer 1 jaar na inschrijving voor jouw eerste cursus. Voorwaarde is dat het volledige cursusgeld van de eerste cursus is voldaan.
   
 • Gratis cursussen
  Na inschrijving voor jouw eerste cursus bij Laudius heb je gedurende 5 jaar de mogelijkheid om periodiek een gratis cursus bij Laudius te bestellen met een maximum van 1 cursus per jaar en 3 cursussen gedurende de periode van 5 jaar na de eerste inschrijving. Je kunt dus vrijwel direct na het afronden van je eerste cursus starten met een nieuwe cursus! Voorwaarde is dat het volledige cursusgeld van de eerste cursus aan Laudius is voldaan. Het gaat bij de gratis cursussen om digitaal cursusmateriaal hetgeen gedownload kan worden in jouw persoonlijke digitale leeromgeving.
   
 • Extra’s
  Het is bij veel gratis digitale cursussen mogelijk om papieren cursusmateriaal, werkmaterialen, een open boek examen en/of begeleiding door een docent bij te bestellen. Je betaalt daarvoor een meerprijs. De kosten voor de extra onderdelen bij een Premiumcard cursus verschillen per cursus en kun je opvragen via info(at)laudius.be. Een cursus verkregen door de Premiumcard is uitgesloten van omruiling en/of annulering. De Premiumcard is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Maximaal 1 Premiumcard per cursist.
   
 • Uitsluitingen
  De volgende cursussen kunnen niet als gratis cursus worden aangevraagd: Bedrijfsbeheer, Beïnvloedingspsycholoog, Big Data, Neuromarketing, Praktische wijnkennis, Nederlands voor anderstaligen, Teamcoach, Relatiecoach, Fitnesstrainer, Personal trainer, Vitaliteitscoach, Wandelcoach, EMDR, Kind en voeding, Grafisch vormgever, Photoshop, Illustrator, InDesign, Art Director, Professioneel webdesigner, Programmeren met Python, Opleidingskunde, Sportpsychologie.