coaching opleidingen

Coach worden? Kies voor een coaching opleiding van Laudius

Wij jíj coach worden? Alhoewel coach geen beschermd beroep is, kiezen de meeste mensen die serieus als coach aan de slag willen gaan er toch voor om eerst een gedegen opleiding in coaching te volgen. Alleen met de juiste kennis en vaardigheden ben je in staat om jouw cliënten, ook wel coachees genoemd, echt te helpen. Bovendien werk je tijdens je opleiding tot coach ook aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je voelt je hierdoor zelfverzekerder waardoor je je werk als coach nog beter en professioneler kunt uitvoeren.

Er zijn diverse soorten coaching waarmee je als gecertificeerd coach aan de slag kunt gaan. Op dit moment is met name life coaching een absolute trend. Onze opleiding tot life coach speelt hierop in. Of wil je mensen helpen om stress- of burnout-klachten te verminderen? Kies dan voor onze opleiding stress en burn-out coach.Werk je graag met kinderen of jongeren? Of ben je werkzaam in het onderwijs en wil je meer weten over kindercoaching of jongerencoaching? Onze opleiding kindercoach biedt je de juiste kennis om met deze jongere doelgroep aan de slag te gaan. De jeugd heeft de toekomst en jij kunt hieraan een belangrijke bijdragen leveren.

Ben je al werkzaam bent als pubercoach, pedagogisch medewerker, jeugdzorgwerker of coach in het algemeen? Ook dan zijn onze veelgevraagde coaching opleidingen interessant om je verder te ontwikkelen of specialiseren. Maar ook korte cursussen zoals bijvoorbeeld Gesprekstechnieken en E-coaching kunnen jou vooruit helpen omdat deze thuisstudies officieel erkend zijn als bij- of nascholing door diverse brancheorganisaties.