Alle thuisstudies van Laudius

Welkom bij Laudius, dé specialist in thuisstudies!

Sta je te popelen om nieuwe kennis op te doen of een nieuwe vaardigheid te ontwikkelen? Bij Laudius ben je aan het perfecte adres. Met een indrukwekkend aanbod van meer dan 400 thuisstudies, verspreid over diverse vakgebieden, bieden we jou een wereld aan mogelijkheden om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Dankzij onze jarenlange ervaring - meer dan 40 jaar om precies te zijn - zijn we niet alleen een pionier, maar inmiddels ook een méér dan vertrouwde naam in de wereld van afstandsonderwijs.

We begrijpen dat het behalen van een diploma of certificaat van belang is voor je loopbaan. Met een thuisstudie van Laudius weet je dus zeker dat je investeert in kwaliteit, relevantie én toekomstperspectief.

Ontdek en verdiep je passies, ambities en talenten door te kiezen uit ons veelzijdig aanbod van cursussen. Hieronder tref je een overzicht van alle vakgebieden waarbinnen wij boeiende en kwalitatieve thuisstudies presenteren. Duik erin en start vandaag nog met jouw leeravontuur bij Laudius!
 

Bekijk hieronder alle vakgebieden waarin wij thuisstudies aanbieden: