Financiele administratie opleidingen

Werk jij graag met cijfers? Volg een opleiding op het gebied van financiële administratie

Wij bieden een uitgebreid scala aan opleidingen waarmee jij je carrière in de financieel administratieve wereld kan starten of versnellen. Er is momenteel een grote vraag naar financiële professionals en deze vraag blijft alsmaar stijgen. Daarnaast gaan de technologische ontwikkelingen in de financiële wereld erg hard. Hierdoor worden er momenteel veel bedrijfsprocessen gedigitaliseerd en is up to date blijven in de financiële wereld een absolute must. Tijd dus om in actie te komen en te kiezen voor een opleiding waarmee jij je carrière in de financiële wereld naar een hoger niveau tilt.

Aan de hand van duidelijke voorbeelden en praktische toetsmethoden zorgen we ervoor dat je razendsnel door de leerstof heen kunt gaan. Je kunt op elk moment starten met je cursus en examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent.


Bekijk hieronder onze opleidingen in de financiële branche:


Heb jij iets met cijfers, houd je van rekenen en van financiële gegevens en zou je graag voor een klein bedrijf aan de slag willen? Kies dan voor de cursus basiskennis boekhouden

Wil je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten en je vaardigheden in Excel en rapporteren naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan nu in voor onze cursussen Excel en Rapporteren!