Start je eigen cateringbedrijf

Start je eigen cateringbedrijf

Catering: een unieke combinatie van passie voor koken en creativiteit

Heb je een passie voor koken en maak je graag mensen blij met overheerlijke zelfgemaakte gerechten? Heb je er ooit aan gedacht om te gaan doen wat je echt leuk vindt en zou je het liefst vanuit thuis willen werken? Nu kun je jouw dromen verwezenlijken. Deze cursus neemt je stap voor stap mee langs alle aspecten van het opzetten en leiden van een eigen cateringbedrijf.

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
BeCommerce

Daarom Laudius

Over de cursus Start je eigen cateringbedrijf

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (349)

8.8
8.8

Lees alle onze 349 ervaringen:

Gezonde voeding
Score: 5/5
04-05-2017Ineke Liesenborghs beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede degelijke cursus. Niet te ingewikkeld. Top.

massage
Score: 4/5
03-05-2017Ellen Matthys beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

cursus zit goed in elkaar, maar beelden zijn vaak ondermaats

Medisch secretaresse
Score: 4/5
03-05-2017Le Bruyn beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik heb gekozen voor de digitale versie zodat ik echt overal kan studeren. Dit lukt heel goed.

FRANS,ENGELS,webdisgenger
Score: 4/5
26-04-2017bamberg beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

top

Basis cursus psychotherapie
Score: 5/5
21-04-2017Vanhecke Marc beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben nu begonnen met les 12 en tot nu toe heb ik positieve ervaringen over de cursus. Vlotte opvolging van de docent.

Cursus Spaans beginners
Score: 4/5
04-04-2017Conny Kesteloot beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede ervaring. Makkelijk en snel de Spaanse taal onder de knie krijgen zowel op grammaticaal als taalkundig vlak gecombineerd met diverse info over het land en hun gebruiken.

Medische secretaresse
Score: 5/5
03-04-2017K. Van Lievendael beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer goede ervaring, zeker aan te raden

Eigen beautysalon starten
Score: 4/5
03-04-2017Evelyne Goris-Fosse beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Alles is heel duidelijk en de info beloofd is, krijg je ook.

De online leerkracht reageert zeer snel en is ook heel duidelijk.

Gitaar
Score: 3/5
03-04-2017ludo Sterckx beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursusmateriaal is uitstekend, zeker ook qua inhoud

honden en voor alle dieren
Score: 5/5
03-04-2017viaene diane beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

het cursus matrial is super heb nu zelf problemen met pc en printer heb papieren cursus bij aan gevraagd was geen probleem vond ik super van jullie

 

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Digitale cursus
319
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  35,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
379
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  42,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
399
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  44,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3