Start je eigen cateringbedrijf

Start je eigen cateringbedrijf

Catering: een unieke combinatie van passie voor koken en creativiteit

Heb je een passie voor koken en maak je graag mensen blij met overheerlijke zelfgemaakte gerechten? Heb je er ooit aan gedacht om te gaan doen wat je echt leuk vindt en zou je het liefst vanuit thuis willen werken? Nu kun je jouw dromen verwezenlijken. Deze cursus neemt je stap voor stap mee langs alle aspecten van het opzetten en leiden van een eigen cateringbedrijf.

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
BeCommerce

Daarom Laudius

Over de cursus Start je eigen cateringbedrijf

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (349)

8.8
8.8

Lees alle onze 349 ervaringen:

Basiskennis boekhouden
Score: 4/5
23-05-2017An De la Marche beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel duidelijk, direct en overal beschikbaar

nagelstyling
Score: 4/5
18-05-2017Dezeure veroniek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot nu toe ben ik zeer tevreden ook het cursusmateriaal is ok

 

Inkomstenbelasting Particulieren
Score: 4/5
18-05-2017Ginger Fernandes beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Mijn ervaring is zeer goed echte min punten heb ik niet.

Jammer vond ik alleen dat sommige getallen niet klopte en ik kwam een opdracht tegen die verwees naar een verkeerd tabel. Desondanks is de cursus helder, overzichtelijk en duidelijk.

Binnenhuisarchitectuur (interieurontwerpen)
Score: 4/5
18-05-2017Astrid van der Meer beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Aantrekkelijk materiaal, snelle beoordeling van de docenten, interessante stof.

Schuldhulpverlening
Score: 5/5
18-05-2017Manuela Smit beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus bestaat uit veel lezen en gebruik van internet om dingen in op te zoeken

start je eigen catering heb ik pas afgerondstart je eigen B&Binterieurstylisteevenementenorganisator
Score: 5/5
17-05-2017Bauwens Annick beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

hele fijne duidelijke cursussen

Life coach
Score: 4/5
17-05-2017walbroek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is duidelijk wat er is en wat mogelijk is qua lesmateriaal

Budgetcoach
Score: 4/5
17-05-2017Lonneke Mulders beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is erg interssant, veel verschillende thema's komen worden besproken. Som ook bij een hoofdstuk informatie zoeken op internet over een bepaald thema, maakt het leuk.

Life coach
Score: 5/5
12-05-2017Martine Castermans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer duidelijke online cursus, geode begeleiding/beoordelingen

Medisch secretaresse.
Score: 4/5
04-05-2017Miranda beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot hier heel tevreden, cursus is heel overzichtelijk.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Digitale cursus
319
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  35,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
379
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  42,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
399
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  44,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3