Start je eigen cateringbedrijf

Start je eigen cateringbedrijf

Catering: een unieke combinatie van passie voor koken en creativiteit

Heb je een passie voor koken en maak je graag mensen blij met overheerlijke zelfgemaakte gerechten? Heb je er ooit aan gedacht om te gaan doen wat je echt leuk vindt en zou je het liefst vanuit thuis willen werken? Nu kun je jouw dromen verwezenlijken. Deze cursus neemt je stap voor stap mee langs alle aspecten van het opzetten en leiden van een eigen cateringbedrijf.

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
BeCommerce

Daarom Laudius

Over de cursus Start je eigen cateringbedrijf

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (349)

8.8
8.8

Lees alle onze 349 ervaringen:

Digita recherche
Score: 5/5
01-02-2018Verhoeven katrien beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Dat je onmiddellijk kom starten vond ik heel leuk.

De cursus is in begrijpbare taal opgesteld, zodat het makkelijk is om te begrijpen en bij te leren

Stress en burn out coach
Score: 4/5
01-02-2018Mortier peggy beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goede cursus alles is goed uitgelegd en is zeker aan te raden voor mensen met teveel stress burn out of coachen.

Basiskennis boekhouden
Score: 5/5
08-10-2017Werner Peeters beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus heeft voor mij het juiste niveau van diepgang. Op de aspecten m.b.t. btw en personeel bijvoorbeeld wordt voldoende ingegaan zonder te overdrijven wat de cursus snel zeer praktisch toepasbaar maakt.

De oefeningen en de huiswerken zijn arbeidsintensief maar zijn de moeite waard omdat ze verder inzicht, maar ook nieuwe stof toevoegen.

Binnenhuisarchitectuur
Score: 5/5
22-08-2017Eline de Baets beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer mooi materiaal, zeer verzorgd opgestelde cursus, vriendelijke en behulpzame docenten

kindercoach
Score: 4/5
08-08-2017heidi swings beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer duidelijke cursus met een mooie indeling . Heel duidelijk geformuleerd en overzichtelijk

Artist manager
Score: 5/5
16-07-2017Dorien Michiels beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leert vlot. Goede ervaring tot hiertoe

kunstgeschiedenis
Score: 3/5
14-07-2017jnbosma beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duidelijk materiaal

ik werk het op mijn eigen tempo door

combinatiecursus Duitsinterieurstylingpoëzie schrijven
Score: 4/5
30-06-2017lilianne vanden eede beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het cursusmateriaal is zowel op papier als digitaal te verkrijgen , dat is een pluspunt !

Over de inhoud ben ik zeer tevreden .

De cursus poëzie schrijven is alleen bij jullie te volgen , uniek dus .

Medisch secretaresse
Score: 3/5
28-06-2017Kristel Melis beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijk en overzichtelijk. Systeem huistaken niet zo duidelijk.

Medische secretaresse
Score: 5/5
31-05-2017Veronique Vermassen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel duidelijk en goed uitgelegd!

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Digitale cursus
319
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  35,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
379
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  42,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
399
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  44,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3