Sociale psychologie

Sociale psychologie

Sociale psychologie in een zeer realistische en herkenbare context

Sociale psychologie is de vorm van psychologie die het dichtste bij het dagelijkse leven staat. Sociale psychologie bekijkt namelijk hoe mensen in het dagelijkse leven elkaars gedrag, gedachten en gevoelens beïnvloeden. De zaken die binnen de sociale psychologie behandeld worden zijn voor veel mensen heel herkenbaar en dit maakt deze cursus interessant voor een hele grote doelgroep.

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
BeCommerce

Daarom Laudius

Over de cursus Sociale psychologie

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (354)

8.8
8.8

Lees alle onze 354 ervaringen:

Creatief schrijven
Score: 5/5
05-04-2019Eva Bisschop beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik vind dit een hele goede cursus. Ik heb er inspiratie door gekregen om verhalen te schrijven. Een kinderdroom die uitkomt. De sterkte van de cursus vind ik dat alle aspecten van schrijven aan bod komen, niet enkel romans, maar ook scripts, artikels, reportages, ... Dat heeft me voor deze cursus doen kiezen tegenover andere aanbieders. Ik vond het de meest complete cursus. Ook de huiswerkopdrachten zijn goed, met interessante feedback.

voedingsdeskundige
Score: 3/5
01-02-2019Ann Broothaerts beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

de cursus is degelijk, naar de hedendaagse voedingsdriehoek

 

Dierenverzorging
Score: 5/5
31-01-2019Evi Danssaert beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke cursus

Gezondheidscoach
Score: 4/5
12-12-2018An Van Dingenen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben begonnen met het onderdeel gewichtsconsulent en het is best pittige materie. De vraagstelling om zelfkennis te toetsen is an sich wel helder. De casus in het begin van het hoofdstuk niet altijd zozeer.

Verschillende cursussen
Score: 4/5
11-12-2018Katrien De Cupere beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer goed

Nagelstyling
Score: 5/5
21-11-2018CVE beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Spijtig genoeg houdt de cursus meer in dan oorspronkelijk gedacht en heb ik hierdoor te weinig tijd om deze succesvol af te ronden.

MAAR ik wil toch benadrukken hoe tevreden ik ben over de communicatie (volledig, snel). Alles snel afgehandeld en netjes geannuleerd.

Nagelstyling
Score: 5/5
03-09-2018Jenny De Metsenaere beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

zeer goed omschreven en gemakkelijk te leren

Spaans voor beginners
Score: 4/5
28-08-2018Christel Detollenaere beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ervaar na een paar lessen een zekere nieuwsgierigheid om verder te doen

Life Coach, kindercoach, business coach
Score: 5/5
28-08-2018Anneke Maes/mycoachlommel beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ideaal! Heel fijn om alles thuis op je eigen tempo te kunnen instuderen. Fijn ook dat je zelf kan kiezen hoeveel begeleiding je wenst.

Basic management
Score: 5/5
27-08-2018Vandierendonck caroline beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Je kan de aan cursus studeren waneer het voor jezelf best uitkomt en dat is een groot pluspunt

Zeker als je het combineert met je werk / gezin

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 6 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Digitale cursus
319
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  35,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
379
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  42,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
399
Selecteer
Of in termijnen:  10 x  44,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3