Praktische psychologie

Praktische psychologie

Psychologie op een zeer toegankelijke en begrijpelijke manier

Heb je belangstelling voor psychologie? Wil je jezelf en anderen beter leren kennen, begrijpen en doorgronden? Zoek je naar de zin van het leven of wil je leren hoe je met stress om kunt gaan? Droom je vaak en wil je de betekenis van die dromen achterhalen of zoek je naar de juiste therapie om problemen op te lossen? Dan kan deze cursus helpen, want hij verschaft je interessante inzichten.

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
BeCommerce

Daarom Laudius

Over de cursus Praktische psychologie

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (354)

8.8
8.8

Lees alle onze 354 ervaringen:

Angst- en stressbeheersing
Score: 4/5
29-05-2020Elle beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het cursusmateriaal is erg duidelijk!

Professioneel webdesigner
Score: 4/5
27-05-2020Olivier Stubbe beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ok

Eigen salon starten nagelstyliste
Score: 5/5
27-05-2020Joella weijts beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed

Autotechniek
Score: 4/5
08-05-2020Berben beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer duidelijk

Basiskennis management
Score: 5/5
07-05-2020Sofie M. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus was goed opgebouwd en in een mum van tijd ken je de belangrijkste marketingprinicipes. De docent verbeterde zeer snel het huiswerk en als ik een vraag had, werd daar snel en uitgebreid op geantwoord.

Theologie
Score: 4/5
27-03-2020Inge Adam beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Uitgebreid: maar soms ontbreken er gegevens ( worden aangehaald maar niet verder uitgewerkt ), tot nadenken stimulerend, soms foute zinsconstructies

Communicatie management
Score: 4/5
27-03-2020Philippe Coveliers beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duidelijk en gestructureerd

filosofie
Score: 5/5
27-03-2020Relaties en Communicatie beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

zeer goed!

Basiskennis management
Score: 4/5
28-12-2019Nancy beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursusmateriaal is duidelijk, ik ben pas gestart, maar bij mijn vorige cursussen vond ik alles prima, de communicatie, de tijd die je hebt, hulp indien er problemen zijn etc....

Gezondheidscoach
Score: 5/5
25-12-2019anonymous beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

1 e cursus ooit is meegevallen

Uitleg cursusvarianten

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Digitale cursus
79
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  22,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
119
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  33,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
139
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  38,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 29,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3