Nieuwgrieks voor beginners

Nieuwgrieks voor beginners

Leer stap voor stap de taal Nieuwgrieks beter kennen

De cursus Nieuwgrieks voor beginners van Laudius is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wil gebruiken. Het duidelijke cursusmateriaal met veel sprekende afbeeldingen en de doordachte luister- en spreekvaardigheidsoefeningen zorgen voor een optimaal studieplezier.

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
Grieks voor beginners
BeCommerce

Daarom Laudius

In het kort

Over de cursus Nieuwgrieks voor beginners

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Onze reviews (354)

8.8
8.8

Lees alle onze 354 ervaringen:

Life Coach
Score: 4/5
16-11-2015Henk van Heertum beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duidelijk elessen. alleen niet geheel duidelijk bij aanvang dat je de huiswerkopgaven niet in kon sturen.

Stervensbegeleiding
Score: 5/5
13-11-2015Greet Adriaensen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is heel overzichtelijk.

Kinderen Opvoeden
Score: 4/5
07-11-2015Shelbey Kalishoek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Duidelijke lessen en goede feedback van de docent. Ook het huiswerk werd vlot nagekeken. De cursus moet zeker niet onderschat worden, omdat het een behoorlijk uitgebreide cursus is. Ik vond deze cursus een aanwinst voor mijn persoonlijke ontwikkeling als moeder van een dochter van 3 jaar oud.

Dierenverzorging
Score: 4/5
05-11-2015Sandra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Snelle down loading, makkelijk en duidelijk lesmateriaal

Engels A1
Score: 4/5
30-10-2015Marijke beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tevreden over de cursus Engels en lesmateriaal enkel hebben we geen microfoon op computer en kan ik de ingesproken oefeningen niet doorsturen

Dierenverzorger
Score: 5/5
27-10-2015katja van eeghem beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:
Spaans voor beginners
Score: 5/5
27-10-2015in eigen naam beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Alles gaat naar wens : zowel downloaden als het opsturen van taken

fotografie
Score: 5/5
20-10-2015Jacobs J beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

goede correspondetie,aangenaam lessenpakket die je doet denken

Basiskennis management
Score: 4/5
20-10-2015martine beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:
Massage
Score: 4/5
19-10-2015Ann Harze beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik heb het nog maar alleen gelezen maar tot hier toe valt het mee

Uitleg cursusvarianten

Inschrijven

Studieduur: 3 maanden

Daarom Laudius

Digitale cursus
119
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  33,90
(keuze in stap 3)
1

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 30,00
Lees meer
Beveiligde omgeving