Nieuwgrieks voor beginners

Nieuwgrieks voor beginners

Leer stap voor stap de taal Nieuwgrieks beter kennen

De cursus Nieuwgrieks voor beginners van Laudius is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wil gebruiken. Het duidelijke cursusmateriaal met veel sprekende afbeeldingen en de doordachte luister- en spreekvaardigheidsoefeningen zorgen voor een optimaal studieplezier.

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
Grieks voor beginners
BeCommerce

Daarom Laudius

In het kort

Over de cursus Nieuwgrieks voor beginners

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Onze reviews (354)

8.8
8.8

Lees alle onze 354 ervaringen:

Bedrijfsbeheer
Score: 4/5
09-03-2016Timoty lievens beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Een duidelijke cursus met aan elk hoofdstuk een goed bruikbare samenvatting. De oefeningen waren ook zeer nuttig en een extra hulpmiddel om de leerstof te kennen. Door een goede maand met de cursus bezig te zijn geweest heb ik het getuigschrift kunnen behalen.

 

web
Score: 5/5
28-02-2016Vandenbossche beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

zeer duidelijk

Bedrijfsbeheer
Score: 5/5
26-02-2016Torre Van Verdegem beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer duidelijke praktische voorbeelden. Ondertussen geslaagd voor het examen. Zeer tevreden dus!

Portugees voor beginners
Score: 4/5
26-02-2016/ beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed audiomateriaal.

Cursus wordt goed opgebouwd.

Heel uitgebreid.

modestylist
Score: 4/5
26-02-2016Willemssen Daisy beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duidelijk uitgelegd. en je kan de tijd nemen die je zelf nodig hebt!

secretaresse
Score: 5/5
25-02-2016bucaca mendes beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

het is echt heel leuk om er mee te studeren het is duidelijk voor mij een leesbaar de studies zijn compleet een begrijpvol ik ben echt zeer tevreden met deze lessen

Artiestenmanager
Score: 4/5
25-02-2016kimberly beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer duidelijk omschreven cursus en super handig dat je de optie hebt om uitleg te kunnen krijgen van een ervaren docent.

visagist/ make up artist, bedrijfsbeheer
Score: 5/5
25-02-2016Wendy De Ridder beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:
Digitaal rechercheur
Score: 5/5
25-02-2016Meysmans Dany beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Leerzame cursus deskundig gebracht.

kindercoach + bedrijfsbeheer
Score: 4/5
25-02-2016Karin beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben nog zo ver niet in de cursus maar aan de hand van de hoofdstukken die ik heb afgewerkt lijkt mij de cursus zeer goed te zijn samengesteld.

 

Uitleg cursusvarianten

Inschrijven

Studieduur: 3 maanden

Daarom Laudius

Digitale cursus
119
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  33,90
(keuze in stap 3)
1

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 30,00
Lees meer
Beveiligde omgeving