Marketingmanager

Marketingmanager

Zet je creativiteit in op een dynamisch, internationaal speelveld!

Met het erkende diploma Marketingmanager van Laudius beschik je zeker over de juiste kennis voor een succesvolle carrière op marketinggebied! De cursus biedt je alle kennis die je nodig hebt om carrière te maken op marketinggebied. En dat is meer dan alleen een slim verkooppraatje kunnen bedenken! Je krijgt een gedegen kennis van alles wat met marketing te maken heeft.

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
EMC

Daarom Laudius

In het kort

Over de cursus Marketingmanager

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (354)

8.8
8.8

Lees alle onze 354 ervaringen:

Cursus Spaans beginners
Score: 4/5
04-04-2017Conny Kesteloot beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede ervaring. Makkelijk en snel de Spaanse taal onder de knie krijgen zowel op grammaticaal als taalkundig vlak gecombineerd met diverse info over het land en hun gebruiken.

Medische secretaresse
Score: 5/5
03-04-2017K. Van Lievendael beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer goede ervaring, zeker aan te raden

Eigen beautysalon starten
Score: 4/5
03-04-2017Evelyne Goris-Fosse beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Alles is heel duidelijk en de info beloofd is, krijg je ook.

De online leerkracht reageert zeer snel en is ook heel duidelijk.

Gitaar
Score: 3/5
03-04-2017ludo Sterckx beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Cursusmateriaal is uitstekend, zeker ook qua inhoud

honden en voor alle dieren
Score: 5/5
03-04-2017viaene diane beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

het cursus matrial is super heb nu zelf problemen met pc en printer heb papieren cursus bij aan gevraagd was geen probleem vond ik super van jullie

 

Gewichtsconsulent
Score: 4/5
03-04-2017Maureen De Wolf beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer goede en duidelijke cursus. Overzichtelijk en fijn om mee te werken.

Basiskennis boekhouden
Score: 5/5
03-04-2017Tobée Elvire beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is een zeer goede en begrijpelijke cursus door de voorbeelden. Is er nog steeds iets dat ik niet begrijp kan ik via mail steeds hulp vragen aan de docent, die steeds een antwoord geeft dat uitgebreid en begrijpelijk is.

 

Boekhouden basis Autotechniek voor beginners
Score: 4/5
08-02-2017Ton W. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot-nu-toe prima lesmateriaal

Medisch secretaresse en Schriftelijke communicatie Nederlands
Score: 5/5
25-01-2017Fiona Coumans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Overzichtelijk, uitgebreid, aangenaam te leren

Nederlands lezen en schrijven
Score: 5/5
25-01-2017Eduard De Meersman beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer goed

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 12 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Digitale cursus
169
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  27,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
229
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  36,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
249
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  39,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3