Marketingmanager

Marketingmanager

Zet je creativiteit in op een dynamisch, internationaal speelveld!

Met het erkende diploma Marketingmanager van Laudius beschik je zeker over de juiste kennis voor een succesvolle carrière op marketinggebied! De cursus biedt je alle kennis die je nodig hebt om carrière te maken op marketinggebied. En dat is meer dan alleen een slim verkooppraatje kunnen bedenken! Je krijgt een gedegen kennis van alles wat met marketing te maken heeft.

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
EMC

Daarom Laudius

In het kort

Over de cursus Marketingmanager

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (354)

8.8
8.8

Lees alle onze 354 ervaringen:

start je eigen catering heb ik pas afgerondstart je eigen B&Binterieurstylisteevenementenorganisator
Score: 5/5
17-05-2017Bauwens Annick beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

hele fijne duidelijke cursussen

Life coach
Score: 4/5
17-05-2017walbroek beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het is duidelijk wat er is en wat mogelijk is qua lesmateriaal

Budgetcoach
Score: 4/5
17-05-2017Lonneke Mulders beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is erg interssant, veel verschillende thema's komen worden besproken. Som ook bij een hoofdstuk informatie zoeken op internet over een bepaald thema, maakt het leuk.

Life coach
Score: 5/5
12-05-2017Martine Castermans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer duidelijke online cursus, geode begeleiding/beoordelingen

Medisch secretaresse.
Score: 4/5
04-05-2017Miranda beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Tot hier heel tevreden, cursus is heel overzichtelijk.

Gezonde voeding
Score: 5/5
04-05-2017Ineke Liesenborghs beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede degelijke cursus. Niet te ingewikkeld. Top.

massage
Score: 4/5
03-05-2017Ellen Matthys beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

cursus zit goed in elkaar, maar beelden zijn vaak ondermaats

Medisch secretaresse
Score: 4/5
03-05-2017Le Bruyn beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik heb gekozen voor de digitale versie zodat ik echt overal kan studeren. Dit lukt heel goed.

FRANS,ENGELS,webdisgenger
Score: 4/5
26-04-2017bamberg beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

top

Basis cursus psychotherapie
Score: 5/5
21-04-2017Vanhecke Marc beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ben nu begonnen met les 12 en tot nu toe heb ik positieve ervaringen over de cursus. Vlotte opvolging van de docent.

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 12 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Digitale cursus
169
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  27,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
229
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  36,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
249
Selecteer
Of in termijnen:  7 x  39,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 49,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3