Fotografie

Fotografie

Leer kijken als een echte fotograaf!

De cursus Fotografie leidt op voor een diploma en leert je meer uit je camera te halen. De cursus helpt je op weg naar het maken van mooie, creatieve, aangrijpende of professionele foto’s. Je leert in elke situatie een mooie, interessante of spannende foto zien, en maakt kennis met verschillende fotografietechnieken. Zo geef je een extra dimensie aan je hobby!

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
BeCommerce

Daarom Laudius

Over de cursus Fotografie

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (346)

8.8
8.8

Lees alle onze 346 ervaringen:

Kunstgeschiedenis
Score: 3/5
10-06-2020deblauwe marcel beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duur voor wat het is

duits voor beginners
Score: 5/5
10-06-2020Piet Herregods beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

zeer goede opbouw van de cursus. De leesteksten zijn verder ook interessant voor praktische toepassing in de Duitssprekende landen.

Aan de hand van de CD kan je de uitspraak nabootsen en/of corrigeren.

Progressieve aanpak van de grammatica.

Goede feedback van de docente Nicolette Brands op de ingezonden huiswerken

Angst- en stressbeheersing
Score: 4/5
29-05-2020Elle beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het cursusmateriaal is erg duidelijk!

Professioneel webdesigner
Score: 4/5
27-05-2020Olivier Stubbe beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ok

Eigen salon starten nagelstyliste
Score: 5/5
27-05-2020Joella weijts beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goed

Autotechniek
Score: 4/5
08-05-2020Berben beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer duidelijk

Basiskennis management
Score: 5/5
07-05-2020Sofie M. beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus was goed opgebouwd en in een mum van tijd ken je de belangrijkste marketingprinicipes. De docent verbeterde zeer snel het huiswerk en als ik een vraag had, werd daar snel en uitgebreid op geantwoord.

Theologie
Score: 4/5
27-03-2020Inge Adam beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Uitgebreid: maar soms ontbreken er gegevens ( worden aangehaald maar niet verder uitgewerkt ), tot nadenken stimulerend, soms foute zinsconstructies

Communicatie management
Score: 4/5
27-03-2020Philippe Coveliers beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duidelijk en gestructureerd

filosofie
Score: 5/5
27-03-2020Relaties en Communicatie beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

zeer goed!

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Digitale cursus
99
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  22,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
139
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  31,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
159
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  35,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 39,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3