Deens voor gevorderden (A2)

Deens voor gevorderden (A2)

Leer de Deense taal nog beter begrijpen, spreken en schrijven

Heb je al enige kennis van de Deense taal en wil je deze uitbreiden? De cursus Deens voor gevorderden van Laudius is een prima keuze voor iedereen die naar Denemarken op vakantie gaat of de taal voor zijn of haar werk nodig heeft. Met deze thuisstudie leer je stap voor stap de Deense taal beter spreken, verstaan, lezen en schrijven.

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Deens voor beginners
CEFR logo
ERK (Europees referentiekader talen)

Daarom Laudius

In het kort

Over de cursus Deens voor gevorderden (A2)

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Materialen

Onze reviews (360)

8.8
8.8

Lees alle onze 360 ervaringen:

Opgeruimd wonen en Persoonlijke leefwijze
Score: 5/5
29-05-2015An De Wever beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Perfect ! Prima lesmateriaal. Heel duidelijk en overzichtelijk. Zeer goede docenten. Geven heel interessante feedback ! De digitale leeromgeving is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Enige minpuntje, de lessen moeten nog naar compatibiliteitsmodus voor Word 97-2003 worden gezet, dat is wel een beetje uit de tijd aangezien we al 2015 zijn.

Nagelstyling
Score: 5/5
29-05-2015Nathalie Degans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus leert vlot, duidelijke uitleg. Indien vragen kan u deze stellen aan de docent. Ze geeft vlot en vriendelijk antwoord op al uw vragen.

Nagelstyling
Score: 5/5
29-05-2015Liselotte poelemans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede uitleg!!!

Medische secretaresse
Score: 5/5
28-05-2015sandra meekers beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:
Elektronica voor beginners
Score: 4/5
20-05-2015Op de Beeck Hugo beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heb nog geen ervaring

Medische secretaresse
Score: 4/5
02-05-2015Lydia Frederickx beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus is duidelijk en de begeleiding is heel goed. Nog geen klachten momenteel.

Nagelstyling
Score: 4/5
02-05-2015Liselotte poelemans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De informatie in de cursus is duidelijk. Enkel en word 100 keer herhaald om altijd met handschoenen en mondmasker te werken maar op de foto's die erbij staan is dit niet het geval ( het zou wel beter zijn als dit ook zo afgebeeld word)

Persoonlijke LeefwijzeOpgeruimd wonen !
Score: 5/5
01-05-2015An De Wever beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursussen zijn heel duidelijk en boeiend geschreven. De leerstof is erg interessant en inhoudelijk voldoet ze volledig aan mijn verwachtingen. Je kan er zeer vlot zelfstandig mee aan de slag. De docenten zijn erg gemotiveerd en geven behalve hun beoordeling ook zeer interessante tips en feedback. Het docentencontact is heel motiverend om ook op een lastig moment door te gaan met de cursus. Bovendien zijn de docenten zeer goed gekwalificeerd om de persoonlijke noden van de cursist in te schatten (vb een extra uitdaging aanbieden, begrip en respect als je trager werkt dan het door Laudius vooropgestelde tempo, extra tips aangepast aan de situatie van de cursist, ... ) De docenten zijn makkelijk te bereiken wanneer je extra vragen hebt en reageren snel op ingestuurd huiswerk. De online studentenwereld van Laudius is overzichtelijk en duidelijk opgesteld. Het is een plezier om mee te werken. De download versies van de cursus zijn een meerwaarde. Ik vind het ook positief dat Laudius meewerkt aan de digitalisering van deze maatschappij en initiatief neemt om geen onnodig papier te verspillen.

Nagelstyling
Score: 5/5
01-05-2015Nathalie Degans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Goede uitleg, docent is zeer vriendelijk en helpt je goed verder bij vragen

GewichtsconsulentEigen webshop starten
Score: 4/5
27-04-2015Kizi Schrans beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 12 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Digitale cursus
99
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  22,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
139
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  31,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • E-bibliotheek
  • Premium Card
159
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  35,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 39,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3