De cursus Astrologie

Astrologie is hot!

Je zult het vast wel eens gelezen hebben in een krant of tijdschrift. De horoscoop. Dit is een voorspelling van je karakter en levensloop op basis van de stand van de sterren bij je geboorte. De horoscoop is een onderdeel van Astrologie. Uit cijfers van Google blijkt dat er de afgelopen drie jaar in Nederland nog nooit zo vaak naar Astrologie is gezocht als de laatste tijd. Angela Dol, docent Astrologie merkt ook dat steeds meer mensen belangstelling tonen in de wereld van Astrologie. Wij hebben haar daarom een aantal vragen gesteld.
 

Hoe bent u in de wereld van Astrologie terecht gekomen?

Als puber las ik veel boeken over astrologie en wilde ik graag astroloog en therapeut worden. Het zou echter nog 20 jaar duren voordat ik in de gelegenheid kwam om een cursus te volgen.

Wat vindt u zo mooi aan Astrologie?

Astrologie biedt de mogelijkheid om in een korte tijd met weinig gegevens veel inzicht in jezelf te krijgen zodat je in staat bent om patronen of blokkades in je leven te herkennen.
Naast de zon en de maan zijn er nog acht planeten en verschillende punten die een blauwdruk vormen voor de mens die jij bent. Daarmee is trouwens niet je lot bepaald. Elke planeet of punt vertegenwoordigt namelijk zeer veel mogelijkheden en energieën, waardoor je over totale vrijheid beschikt en zelf kunt bepalen hoe jij in het leven wilt staan. Je moet een horoscoopduiding dan ook zien als een hulpmiddel om jezelf beter te leren kennen en om de juiste keuzes in je leven te kunnen maken. Niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Voor mij persoonlijk vind ik het mooi dat je met astrologie zonder lange intake gesprekken vooraf direct met je cliënt naar de kern kunt gaan.  Vaak hebben mensen maar 1 of 2 gesprekken nodig om te weten hoe ze verder kunnen gaan. 

Veel mensen twijfelen of ze op de juiste plaats zitten in hun werk. Zonder testen te doen, kun je met de persoonlijke horoscoop een rapport opstellen met talenten, kwaliteiten, behoeften en conflicten in relatie tot werk.

Waarom zouden mensen een cursus Astrologie moeten volgen?

Als ik naar mezelf van vroeger kijk, had ik best veel vaste denkbeelden. De astrologie heeft me laten zien hoe verschillend mensen zijn en dat heeft mij meer begripvol en geduldiger gemaakt. Met andere woorden horoscopen leren duiden en het effect van de loop van de planeten leren begrijpen is een grote meerwaarde voor je persoonlijke bewustwording en ontwikkeling en daardoor ben je beter in staat besluiten te nemen.

Cursus Astrologie bij Laudius

Wil jij ook graag de geheimen van Astrologie leren kennen? Of wil je graag meer weten over de stand van de sterren? De cursus Astrologie neemt je stap voor stap mee door deze indrukwekkende onderwerpen. Met onze Astrologie expert Angela Dol maak je op een leuke manier kennis met het vak. Ben je geïnteresseerd? Twijfel dan niet en schrijf je vandaag nog in voor deze cursus!