Nieuwgrieks voor beginners

Nieuwgrieks voor beginners

Leer stap voor stap de taal Nieuwgrieks beter kennen

De cursus Nieuwgrieks voor beginners van Laudius is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wil gebruiken. Het duidelijke cursusmateriaal met veel sprekende afbeeldingen en de doordachte luister- en spreekvaardigheidsoefeningen zorgen voor een optimaal studieplezier.

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
Grieks voor beginners
BeCommerce

Daarom Laudius

In het kort

Over de cursus Nieuwgrieks voor beginners

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Onze reviews (354)

8.8
8.8

Lees alle onze 354 ervaringen:

Europees computer rijbewijs
Score: 5/5
30-09-2015VERLINDEN Monique beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Dit is de eerste maal dat ik een cursus online volg.

Ik vind dit uitstekend.

Bedrijfsbeheer en fotografie
Score: 5/5
29-09-2015corthout petra beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Alles is heel goed uitgelegd

thais voor beginners
Score: 4/5
28-09-2015De Schampheleire Guy beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

is vrij volledig en makkelijk op eigen tempo te volgen

Kindercoach
Score: 4/5
28-08-2015Ann Ceurvels beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Het materiaal is zeer uitgebreid en overzichtelijk. Goeie structuur. Weinig interactie met de docent.

tekenen voor beginners
Score: 4/5
18-08-2015Sofie Musschoot beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

goed opgebouwd

beknopte maar heldere uitleg over belangrijke aandachtspunten bij het tekenen

 

basiscursus boekhouden
Score: 5/5
28-07-2015Heidi Vermaete beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ik ondervond wat problemen met het doorsturen van mijn huiswerk. Gelukkig kreeg ik een hele goede begeleiding en verloopt alles nu vlotjes.

Medische secretaresse
Score: 3/5
28-07-2015Sylvana beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:
Grafische vormgever
Score: 4/5
27-07-2015Goossens Sabrina beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Dit is mijn eerste ervaring met een online cursus dus ik wist niet goed hoe het zou verlopen. Het is beter meegevallen dan verwacht. De leerstof is grondig en alles wordt goed uitgelegd. Ook wordt ervoor gezorgd dat de leerling up to date is met nieuwe ontwikkelingen in het gekozen veld.

gewichtsconsulent
Score: 5/5
19-07-2015evelien vanhasbroeck beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

goed uitgelegd en begrijpbare cursus

Basiskennis boekhouding
Score: 5/5
28-06-2015Vandecasserie beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Uitleg cursusvarianten

Inschrijven

Studieduur: 3 maanden

Daarom Laudius

Digitale cursus
119
Selecteer
Of in termijnen:  4 x  33,90
(keuze in stap 3)
1

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 30,00
Lees meer
Beveiligde omgeving