Fotografie

Fotografie

Leer kijken als een echte fotograaf!

De cursus Fotografie leidt op voor een diploma en leert je meer uit je camera te halen. De cursus helpt je op weg naar het maken van mooie, creatieve, aangrijpende of professionele foto’s. Je leert in elke situatie een mooie, interessante of spannende foto zien, en maakt kennis met verschillende fotografietechnieken. Zo geef je een extra dimensie aan je hobby!

Erkende kwaliteit
Forum Distance Learning
lloyds
ISO 9001
Erkend Vlaamse Overheid
BeCommerce

Daarom Laudius

Over de cursus Fotografie

Inhoud

Studieduur & Vooropleiding

Examen & Diploma

Onze reviews (354)

8.8
8.8

Lees alle onze 354 ervaringen:

Spaans les
Score: 3/5
27-08-2018Viviane Janssens beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Staan toch veel fouten in vind ik persoonlijk.

Online marketing
Score: 5/5
29-04-2018Bart Albrecht beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Information management & support

Bewindvoerder
Score: 4/5
09-04-2018Heijnen beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Ben nog niet zo heel ver maar de ervaring die ik al heb met Laudius is prima

Stervens begeleiding
Score: 5/5
05-02-2018Leys daisy beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heb er een hele goede ervaring bij en ben als persoon ook wel verandert

medische secretaresse
Score: 4/5
02-02-2018Fatima ElKaddouri beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

duidelijk en overzichtelijk

Digita recherche
Score: 5/5
01-02-2018Verhoeven katrien beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Dat je onmiddellijk kom starten vond ik heel leuk.

De cursus is in begrijpbare taal opgesteld, zodat het makkelijk is om te begrijpen en bij te leren

Stress en burn out coach
Score: 4/5
01-02-2018Mortier peggy beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Heel goede cursus alles is goed uitgelegd en is zeker aan te raden voor mensen met teveel stress burn out of coachen.

Basiskennis boekhouden
Score: 5/5
08-10-2017Werner Peeters beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

De cursus heeft voor mij het juiste niveau van diepgang. Op de aspecten m.b.t. btw en personeel bijvoorbeeld wordt voldoende ingegaan zonder te overdrijven wat de cursus snel zeer praktisch toepasbaar maakt.

De oefeningen en de huiswerken zijn arbeidsintensief maar zijn de moeite waard omdat ze verder inzicht, maar ook nieuwe stof toevoegen.

Binnenhuisarchitectuur
Score: 5/5
22-08-2017Eline de Baets beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer mooi materiaal, zeer verzorgd opgestelde cursus, vriendelijke en behulpzame docenten

kindercoach
Score: 4/5
08-08-2017heidi swings beveelt de cursus aan:
Ervaringen cursus:

Zeer duidelijke cursus met een mooie indeling . Heel duidelijk geformuleerd en overzichtelijk

Uitleg cursusvarianten

Gratis downloaden!

Inschrijven

Studieduur: 9 maanden

Daarom Laudius

Gratis downloaden!

Digitale cursus
99
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  22,90
(keuze in stap 3)
1
Digitale cursus
  • Hulp docent
139
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  31,90
(keuze in stap 3)
2
Meest gekozen!
Digitale cursus
  • Hulp docent
  • Premium Card
  • E-bibliotheek
  • Voorleesfunctie
159
Selecteer
Of in termijnen:  5 x  35,90
(keuze in stap 3)
3

Ook de papieren versie ontvangen?

Je ontvangt de cursus niet alleen in digitale vorm in de door jou gekozen variant, maar ook als hoogwaardig, full colour drukwerk in een luxe ringband.

Selecteer
+ 39,90
Lees meer
Beveiligde omgeving

GRATIS BIJ OPTIE 3