Bijpassende en vervolgcursussen

Vergelijk max. 3 cursussen

 

Ecologie basiskennis

Ecologie basiskennis

Over de cursus

Over de cursus Ecologie basiskennis

De media confronteren ons bijna dagelijks met berichten over de opwarming van de aarde, de verwoesting van leefruimte en het uitsterven van bedreigde diersoorten. Er zijn mensen die daarin helemaal niet geïnteresseerd zijn, maar voor een groot deel van de Belgische bevolking is milieubescherming tegenwoordig belangrijk. De meeste Belgen weten ook, dat iedereen afzonderlijk verantwoordelijkheid draagt voor het milieu, dat iedereen afzonderlijk zijn dagelijkse gewoonten moet veranderen, zodat milieuproblemen kunnen worden overwonnen.

 

Ook van de betekenis van de biologische verscheidenheid is de meerderheid van de bevolking zich bewust. We zijn er zeker van, dat wij tot het grote deel van de Belgen behoren, voor wie milieubescherming belangrijk is. Maar zeg eens eerlijk: heeft u er al eens de tijd voor genomen, om het ingewikkelde systeem van de natuur te begrijpen en de wisselwerkingen van de organismen onder elkaar en met hun omgeving vanaf de basis te begrijpen?

Welke voordelen biedt deze cursus?

Onze cursus Basiskennis Ecologie is bedoeld om u de grote verbanden van de aarde, in Europa en - zeer belangrijk – ter plekke, voor uw huisdeur uit te leggen.

In het midden van de zestiger jaren schreef de toenmalige president van het World Wildlife Fund, Prins Bernhard van Nederland: “Het is absoluut mogelijk, dat de ecologie in de komende tien of twintig jaar de bekendste en populairste
wetenschap zal zijn ...”. Tegenwoordig is de toen nog onbekende vakrichting een erkende wetenschap geworden, die niet alleen vakmensen, maar ook leken fascineert, omdat de verandering in de natuur ieder van ons - ook u - zeer persoonlijk treft.

Deze cursus Basiskennis Ecologie houdt zich diepgaand bezig met alle terrestrische (b.v. ecosysteem bos of weide) of aquatische ecosystemen (b.v. ecosysteem rivier, meer of zee) wereldwijd evenals de daarin voorkomende soorten, die door een netwerk van ecologische effecten en wisselwerkingen met elkaar zijn verbonden.

Beoordelingen

Lagere lesgelden, betere cursussen!

Bij Laudius studeert u altijd voordeliger. Vergelijk ons aanbod met dat van andere grote instituten.


Kwaliteit?

Wij bieden topkwaliteit cursussen! Kijk en beoordeel zelf:


Overtuig jezelf!
Neem direct een kijkje in de cursus:


Cursusduur in maanden: 7
 
  •  
  • Stap 1:

    Kies wat bij je past

  • Stap 2:

    Persoonlijke gegevens

  • Stap 3:

    Betaalwijze

Kies hier wat bij je past!

Wilt u weten welke voordelen de hulp van een docent biedt? Klik hier voor meer informatie. Met hulp van een docent | Papieren versie + Gratis Download

€ 185 of ( 5x € 37,00 )

Lesgeld terug als je niet slaagt!

Complete cursus. Slechts € 35,- inschrijfgeld Inschrijven
Wilt u weten welke voordelen de hulp van een docent biedt? Klik hier voor meer informatie. Met hulp van een docent | Gratis Download

€ 145 of ( 4x € 36,25 )

Lesgeld terug als je niet slaagt!

Complete cursus. Slechts € 35,- inschrijfgeld Inschrijven
Zelfstudie zonder hulp Zelfstudie zonder hulp | Papieren versie + Gratis Download

€ 75 of ( 2x € 37,50 )

Complete cursus. Slechts € 35,- inschrijfgeld Inschrijven
Zelfstudie zonder hulp Zelfstudie zonder hulp | Download
0Gratis

Normaal:


€ 243,00
Complete cursus. Slechts € 35,- inschrijfgeld
Inschrijven